Inici » Comunitats de propietaris

Molts dels robatoris a domicilis es podrien evitar si la porta d’accés a la comunitat estigues tancada amb clau permanentment, ja que els lladres hi poden accedir molt fàcilment, fan servir la típica radiografia o fins i tot una empenta o puntada de peu, ja que moltes portes només tanquen de cop perquè tenen l’intèrfon i no es pot tancar amb clau per normativa (si es produís un incendi la sortida a de ser lliure).

Una solució és instal·lar un pany de tancament automàtic, per fora només es pot accedir amb clau o tocant el timbre, i per dins la sortida és lliure, ja que la maneta té un sistema antipànic que enretira el cop i la clau.

La porta es tanca sempre amb clau automàticament però la sortida de la finca es lliure.

Amb aquest sistema els lladregots ho tenen molt difícil per accedir a l’escala comunitària i fer de les seves, ja sigui als habitatges, al pàrquing o als trasters.

És interessant per comunitats, la possibilitat d’igualar diferents claus, per exemple: amb una sola clau obrir la porta d’entrada, accessos a zones comunitàries, accessos al pàrquing, etc.

Si sou grans comunitats i s’ha de canviar el pany de la porta principal, hi ha la possibilitat d’igualar un cilindre nou amb la clau antiga, per no haver de canviar i fer còpies de claus; és una solució que ens farà estalviar.