Inici » Consells » Panys d’alta seguretat

Panys d’alta seguretat

Els experts recomanem auditar la seguretat de casa nostra un cop cada cinc anys, és el temps aproximat que poden durar les patents dels fabricants de panys, i l’interval de temps en què apareixen nous mètodes i tècniques d’obertura. A Manyans Masvidal Serrallers Barcelona us farem un estudi del grau de seguretat del que disposeu així com els punts dèbils, tot sense cost, els pressupostos els fem de franc.

El grau de seguretat d’un pany el podem mesurar pel temps que es triga a obrir o forçar i varia d’un a tres minuts. Si! En un interval d’un a tres minuts poden obrir-nos la porta de casa i robar-nos, ja sigui partint el bombí de la porta, apalancant la porta o amb unes claus de bumping, aquests són mètodes molt usats pels lladres; això, si el pany és tancat amb clau, si només esta tancat de cop, obrir la porta és qüestió de segons i sense trencar res.

Moltes persones creuen que tenen un bon pany perquè tenen una clau de punts (una clau plana amb foradets), ja que aquestes claus fa anys que estan obsoletes. Aquests bombins es poden partir en dos utilitzant una clau anglesa, o es poden foradar amb un trepant de bateries, o encara més fàcil, es poden obrir utilitzant claus de bumping, que es venen a moltes pàgines d’internet amb instruccions d’ús. Els bombins més comuns que podem trobar i que ofereixen poca protecció són : Tesa de serreta, Tesa T60, Ds15 Ezcurra, Mcm anteriors al 2014, panys Jis de sobre-posar, tots els bombins i panys que no disposin de sistema anti-bumping i cos reforçat, etc… 

  • Exemples de panys poc segurs

Manyans Masvidal us aconsella que feu una revisió de la seguretat dels accessos i finestres de casa vostra, recordeu que no té cost i que podem oferir-vos panys i escuts protectors blindats i tancaments de seguretat per les finestres, disposant d’un grau de seguretat alt, que dissuadeix els lladres.

Treballem a tots els barris de Barcelona: Sarrià, St Gervasi, Eixample, Ciutat Vella, St Andreu ,El Carmel, Les Corts, Gràcia.. Fem urgències les 24 hores i pressupostos sense compromís. Ràpids, resolutius i de confiança.

A Manyans Masvidal us aconsellarem com protegir la vostra llar o el vostre negoci, truqueu-nos al 657 075 424 i us assessorarem sense compromís i amb tota confiança. Si ho preferiu podeu omplir el nostre formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Accepto la política de privacitat

Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seran tractats per Manyans Masvidal com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida d'aquestes dades son merament per moderar els comentaris. Aquestes dades estaran emmagatzemades en els servidors de XTUDIO NETWORKS, S.L.U.(Sered), situats a la Unió Europea. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió enviant-nos un correu electrònic a serrallerscat@gmail.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre la privacitat a la nostra política de privacitat. *

-Responsable: Ismael Masvidal

-Finalitat: Moderar els comentaris

-Legitimació: Consentiment del interessat

-Destinataris: NO es cedeixen dades a tercers. Les dades romandran emmagatzamades en els servidors de XTUDIO NETWORKS, S.L.U.(Sered), situats a la Unió Europea (política de privacitat de Sered).

-Drets: Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió enviant-nos un correu electrònic a hola@jordiros.cat. Pots consultar la informació completa i detallada sobre la privacitat a la nostra política de privacitat.