Inici » Consells » Panys de seguretat per a comunitats de veïns

Panys de seguretat per a comunitats de veïns

Panys de seguretat per a comunitats de veïns

A Manyans Masvidal us oferim una sol·lució practica i econòmica per tal de millorar la seguretat de la vostra comunitat, porteria, o accés a l’edifici on viviu.

Es tracta d’un pany de seguretat per a comunitats de veïns de la marca Jis, que impedeix l’obertura de la porta comunitaria mitjançant una targeta de crèdit, o cartolina plàstica.

Molt sovint les portes d’accés a la comunitat son molt fàcils de forçar, ja que només estan tancades de cop, perquè puguin obrir-se amb el porter automàtic. Per normativa de seguretat que obliga a que la sortida d’un edifici des de l’interior sigui lliure ( sense necessitat de tenir clau ) en cas d’incendi o emergència.

Amb els nous panys de seguretat per a comunitats retràctils Jis, o de tancament automàtic, tindreu la certesa que la porta sempre esta tancada amb clau, disposant així de la màxima seguretat i impedint que persones no autoritzades tinguin accés a l’edifici, a més aquest pany es desbloqueja sol amb el porter automàtic i des de l’interior només accionant la maneta, ja que disposa de sistema anti-pànic, per tant des de l’exterior només es pot accedir a la finca si es disposa de clau o si ens obren amb el timbre.

Cal tenir en compte que la porta de la comunitat es la primera barrera física que ens trobem, si ja no podem accedir a l’edifici es redueixen molt les possibilitats que ens robin, i millorarem la seguretat de tots els veïns.

Contacteu-nos i us explicarem com funciona i les avantatges d’instal·lar un pany de seguretat de tancament automàtic.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Accepto la política de privacitat

Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seran tractats per Manyans Masvidal com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida d'aquestes dades son merament per moderar els comentaris. Aquestes dades estaran emmagatzemades en els servidors de XTUDIO NETWORKS, S.L.U.(Sered), situats a la Unió Europea. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió enviant-nos un correu electrònic a serrallerscat@gmail.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre la privacitat a la nostra política de privacitat. *

-Responsable: Ismael Masvidal

-Finalitat: Moderar els comentaris

-Legitimació: Consentiment del interessat

-Destinataris: NO es cedeixen dades a tercers. Les dades romandran emmagatzamades en els servidors de XTUDIO NETWORKS, S.L.U.(Sered), situats a la Unió Europea (política de privacitat de Sered).

-Drets: Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió enviant-nos un correu electrònic a hola@jordiros.cat. Pots consultar la informació completa i detallada sobre la privacitat a la nostra política de privacitat.