Inici » Consells » Persianes de seguretat Autoblocants i Secural

Persianes de seguretat Autoblocants i Secural

Manyans Masvidal volem donar-vos ha conèixer un senzill mètode per protegir casa vostra dels robatoris. Sovint afegim molts panys de seguretat a la porta d’entrada i ens oblidem de les finestres.Els lladres ho tenen molt fàcil, estirar una persiana cap a munt i obrir la finestra, o trencar el vidre és qüestió de segons.

Canviant les persianes de pvc o alumini per unes de seguretat ens proporcionarà molta seguretat i protecció.

Que són les persianes de seguretat Autoblocant?

Les persianes Autoblocants, són persianes enrotllables d’extrusió d’alumini d’alta resistència. Entre les làmines s’incorpora una peça que fa d’unió i d’articulació entre làmines, i que provoca que si intentem estirar la persiana cap amunt, les peces de la persiana articulin i quedin bloquejades a dintre les guies. Com mes força fem, mes bloquejades queden. Això fa que forçar una persiana autoblocant no sigui gens fàcil.

persianes de seguretat autoblocants
persianes de seguretat autoblocants
persianes de seguretat autoblocants

Persianes de seguretat autoblocants model Secural. 

Aquestes persianes son d’extrusió d’alumini d’alta resistència, i es suministren tapejades. Son de seguretat però per si mateixes no es bloquegen, s’ha d’afegir una connexió especial entre la persiana i l’eix motor perquè faci la funció de bloqueig. La làmina plana Secural ve perforada com les persianes tradicionals i també es pot afegir làmina microperforada  que fa la funció de mosquitera. No tenen pràcticament manteniment.

Característiques:

  • Alta seguretat.
  • Poc o nul manteniment.
  • Materials d’alta qualitat.
  • Funció de mosquitera incorporada.
  • Estetic.
  • Funció mosquitera incorporada.
  • No necessitem reixes per protegir casa nostra.

Instal·lació:

La instal·lació és la pròpia de qualsevol persiana però s’ha de tenir molt en compte  que pesen molt, uns 11 kgs el metre quadrat, això implica que em de motoritzar les persianes, en cas que ja estiguin motoritzades és probable que algun motor s’hagi d’adequar al pes de la persiana. Manyans Masvidal ho tenim en compte tot: els nivells dels eixos han de ser perfectes, es canvien i reforcen els suports, es dupliquen les unions entre persiana/eix, i les persianes porten uns taps cargolats en tot el perímetre ( no es veuen ).  Si tot això es fa bé, podem garantir un nivell alt de seguretat i una instal·lació garantida de per vida, estètica, i funcional. 

Truqueu-nos i Manyans Masvidal us aconsellarem com protegir-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Accepto la política de privacitat

Les dades que proporcionis mitjançant aquest formulari seran tractats per Manyans Masvidal com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida d'aquestes dades son merament per moderar els comentaris. Aquestes dades estaran emmagatzemades en els servidors de XTUDIO NETWORKS, S.L.U.(Sered), situats a la Unió Europea. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió enviant-nos un correu electrònic a serrallerscat@gmail.com. Pots consultar la informació completa i detallada sobre la privacitat a la nostra política de privacitat. *

-Responsable: Ismael Masvidal

-Finalitat: Moderar els comentaris

-Legitimació: Consentiment del interessat

-Destinataris: NO es cedeixen dades a tercers. Les dades romandran emmagatzamades en els servidors de XTUDIO NETWORKS, S.L.U.(Sered), situats a la Unió Europea (política de privacitat de Sered).

-Drets: Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió enviant-nos un correu electrònic a hola@jordiros.cat. Pots consultar la informació completa i detallada sobre la privacitat a la nostra política de privacitat.